Onze diensten

Wij zijn van alle markten thuis.
Zowel in als rondom jouw woning.

Wij ontzorgen volledig

En denken graag mee over jouw project

Van Tetering Timmerwerken is van alle markten thuis. Van het compleet renoveren of nieuw bouwen van jouw woning, tot het leveren van interieur op maat zoals een keuken of tafel. 

Wij werken samen met een vaste groep van kwalitatieve onderaannemers. Hierdoor kunnen wij complete projecten uitvoeren met Van Tetering Timmerwerken als centraal en vast aanspreekpunt. 

Aan- en verbouwen

Uitbreiding door aanbouwen

Bij Van Tetering Timmerwerken kun je terecht voor elke vorm van aanbouw.

Je bent op zoek naar meer leefruimte voor jouw woning maar weet nog niet zo goed hoe je dit wil realiseren. Met ons aan jouw zijde ben je in staat om jouw woning uit te breiden en hoef je niet te verhuizen. Denk hierbij aan een uitbreiding voor de woonkamer of garage. Bekijk hier de projecten van klanten die jou voor zijn gegaan.

Bestaande ruimtes opnieuw vormgeven

Toe aan een verbouwing van jouw woon- of werkruimte?

Jouw verbouwproject is bij ons in goede handen. De verbouwing wordt met zorg uitgevoerd door specialisten op verschillende vakgebieden. Bij elke vraagstuk hoort een objectief en onafhankelijk onderzoek waarbij jouw wensen centraal staan. Geen wens is te gek. Wij denken met je mee in de zoektocht naar de meest geschikte optie voor de woning. Op de pagina ‘projecten’ kun je verschillende werken bekijken op het gebied van verbouwingen.

Renovatie

Opnieuw leven inblazen door renovatie

Ben je van plan om jouw woon of werkruimte te renoveren?

Wij zijn in staat een compleet renovatie project uit te voeren. Dit gebeurt door een team van experts waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De expertise en inzichten van ons team zullen jou ondersteuning bieden tijdens de renovatie. 

Neem contact op en bespreek jouw renovatie mogelijkheden.

Veranda's

Ambachtelijk vakwerk

Heerlijk buiten zitten onder jouw nieuwe veranda? 

Van Tetering Timmerwerken beschikt over ambachtslieden die kwalitatieve veranda’s bouwen. Geniet in de lente en de zomer extra met een veranda die geheel naar jouw smaak is samengesteld. Samen bespreken we de mogelijkheden om jouw veranda te bouwen. 

Een aantal voorbeelden van veranda’s die wij al eerder hebben mogen realiseren, staan op de pagina ‘projecten’. Bekijk deze gerust en neem contact op om jouw wensen vrijblijvend te bespreken. 

Interieur op maat

Een unieke keuken in jouw huis?

Als je op zoek bent naar op maat gemaakte interieur meubelen dan kun je bij ons terecht. Luisterend naar jouw wensen komen we tot een oplossing voor jouw interieur.

Wat kunnen wij maken?

Denk aan unieke keukens, (inbouw) kasten, tafels, etc. Geen enkele uitdaging gaan wij uit de weg. 

Interesse in de mogelijkheden? Neem dan contact op en vraag vrijblijvend jouw offerte aan.

Nieuwbouw

Jouw droomhuis laten bouwen?

Het bouwkavel is beschikbaar, de architect legt de laatste hand aan de tekeningen. Je gaat nieuwbouw zetten! Op zoek naar een bedrijf dat jouw nieuwe huis of schuur kan bouwen?  

Van Tetering Timmerwerken beschikt over een team van gespecialiseerde onderaannemers waardoor wij de complete nieuwbouw kunnen zetten. Van fundering tot het plaatsen van de keuken en badkamer.

Gezamenlijk bespreken we de aanpak van het project waarbij je per direct weet waar je aan toe bent. 

Neem gerust contact op met ons om te mogelijkheden omtrent nieuwbouw te bespreken.

Tevreden klanten