Wie zijn wij?

Een bouw- en timmerbedrijf, gevestigd in Chaam

Mijn naam is Paul van Tetering. Vanaf mijn 16e ben ik werkzaam in de bouw en sinds 2016 ben ik zelfstandig aan het werk met Van Tetering Timmerwerken. Ik richt me vooral op het aanbouwen, verbouwen of renoveren van jouw woning of het compleet nieuw bouwen. Ook maak ik veranda’s en kan ik het interieur van jouw woning ontwerpen en maken. 

Wat kunnen wij voor jou betekenen in en rondom huis?

Heel veel! Denk aan het compleet renoveren of nieuw bouwen van jouw bestaande woning tot het leveren van maatwerk interieur (kasten/keukens/tafels). 

Bij ons staat hoge kwaliteit, unieke service, (na)zorg en het luisteren naar jouw wensen hoog in het vaandel. Samen met een discrete, kwalitatieve, vaste en nette groep van onderaannemers ontzorgen wij jou volledig, zowel bij kleine als grote projecten. Van Tetering Timmerwerken treedt hierbij op als een duidelijk, centraal aanspreekpunt.

'Van Tetering Timmerwerken heeft puur vakwerk geleverd.'

Onze diensten

Al meer dan 20 jaar zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van ambachtelijk bouw-  en timmerwerk. 

Ben je op zoek naar maatwerk voor de particuliere of zakelijke markt, en waardeer je service, een luisterend oor en vakmanschap van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Van Tetering Timmerwerken aan het juiste adres. 

Ons enthousiaste team staat klaar om je van het juiste advies te voorzien. Betrokken, servicegericht en efficiënt. Vol passie kunnen we op relatief kort termijn grote én kleine projecten realiseren.